Apteekki auttaa lähelläsi - myös verkossa

Tätä sivupohjaa voi käyttää apuna, mikäli haluaa nostaa apteekin henkilökuntaa, historiaa tai muita tietoja paremmin asiakkaalle esiin.

Tämän sivun voi myöhemmin halutessaan linkata myös headeriin Tuotteet, Reseptilääkkeet ja Palvelut -otsikoiden viereen esimerkiksi otsikolla Apteekki. Katso tästä erillinen ohje.

Tervetuloa e-apteekkari verkkoapteekkiin!

Meiltä voit tilata itsehoitolääkkeet, lääkärin määräämät lääkkeet ja itsehoitotuotteet suoraan kotisohvaltasi. Verkkoapteekista löydät tuotteet myös eläimille, laajan valikoiman apteekkikosmetiikkaahengityssuojaimiaintiimituotteita ja vitamiineja.

Toimitamme tuotteet luotettavasti ja nopeasti Helsingistä Lauttiksen Apteekista. Voit valita itsellesi sopivimman toimitustavan. Toimitus apteekin pakettiautomaattiin on aina ilmainen. Tilatessasi yli 30 eurolla ei lääkkeellisiä tuotteita toimitus postin toimipisteeseen veloituksetta.

Verkkokaupassa on kuukausittain vaihtuvia tarjouksia. Tutustu tarjouksiin täältä! 

Yleisesittelyteksti: Tervetuloa palveltavaksi apteekkiin

Tässä voidaan esitellä apteekkia, kertoa palveluista tai verkkoapteekin toiminnasta. Esittelytekstin on syytä olla riittävän lyhyt ja napakka, jotta se istuu tähän kohtaan apteekin käyntikorttia. Pidempi esittelyteksti mahtuu Apteekin esittely -nimiseen widgettiin (widgetin nimi: Solteq Personal Presentation, käytettävän blokin nimi Apteekin esittely - Erillisellä esittelysivulla käytettävä teksti)

Henkilöesittely 1

Tässä voidaan esitellä verkkopalvelua tarjoava apteekkari.

Henkilöesittely 2

Tässä voidaan esitellä esimerkiksi apteekin verkkokauppavastaava.

Henkilöesittely 3

Tässä voidaan esitellä esimerkiksi apteekin terveyspalveluita tarjoava henkilö.

Käyntiosoite:
Lauttasaarentie 28
00200 HELSINKI

Katso sijainti kartalta
Avoinna:
ma-pe: 08-21
la: 09-19
su: 11-19
Soita 09-671415
Asiantuntijamme vastaavat kysymyksiisi