Nursicare rintasidos 6 kpl

Nursicare-sidokset turvaavat ja edistävät imetystä ja sen jatkumista, parantamalla ja ylläpitämällä rinnanpäiden hyvää kuntoa. Nursicare yhdessä oikean imuotteen kanssa lievittää kipua ja tukee haavan paranemista.
KIVUNLIEVITYS Nursicaren on kliinisesti todistettu vaimentavan kipusignaaleja vähentämällä yliaktiivisten hermosolujen herkkyyttä.
NOPEA PARANEMINEN Nursicare tarjoaa optimaaliset olosuhteet ihon paranemiseen, estää hankausta ja ylläpitää alueen puhtautta ja ehkäisee infektioita.
TURVALLINEN ÄIDILLE JA LAPSELLE Nursicare-sidokset sisältävät lapselle turvallisia ainesosia, jotka täyttävät kaikki asianmukaiset kansainväliset turvallisuusstandardit. Ei sisällä lääkeaineita tai muita haitallisia ainesosia ja sopii myös villa ja lanoliiniallergisille.
Pakkauskoko:
6 kpl
Markkinoija:
Steripolar Oy
Tuotetta varastossa
29,60 €
Hoitaa mahdolliset rinnan haavaumat ja vähentää kiputuntemusta turvallisesti ilman lääkeaineita.

null

• F68, pinta-aktiivinen puhdistava ainesosa
• Glyseriini, pitää ihon kosteana ja estää sidosta tarttumasta kiinni
• Superabsorbentti imee ja sitoo eritteen ja maidon sidoksen sisään
Nursicaren turvalliset ainesosat aktivoituvat äidinmaidosta, käynnistäen paranemisprosessin. Jos rinta on kuiva, kostuta sidosta tipalla maitoa tai vettä, jotta ainesosat aktivoituvat.
Käyttö
1. Aseta Nursicare-rintasidos rintaa vasten liivien alle, kuvioitu puoli poispäin iholta.
2. Aseta Nursicare-rintasidos imetyksen ajaksi puhtaalle tasolle kuvioitu kalvopuoli alaspäin.
3. Voit käyttää sidosta useita kertoja, kunnes erite tulee näkyviin kuvioidun taustakalvon lävitse ja/ tai sidoksen sitoma maito saavuttaa sidoksen ulkoreunat.
Ole hyvä ja lue pakkauksen mukana tullut käyttöohje ennen Nursicare-rintasidoksen käyttöönottoa.
Huoneenlämpö (+15C - +25C)