SiderAL FORTE 30mg 20 kaps

SiderAL® FORTE on rautalisä, joka sisältää sukrosomiaalista rautaa (Sucrosomial®Iron) ja C-vitamiinia. Sukrosomiaalisessa raudassa itse rautamolekyyli on suojattu kahdella eri kerroksella. Fosfolipidikaksoiskalvo sekä sukresteri (rasvahappojen sakkaroosiesterit) takaavat raudan korkean imeytyvyyden koko ohutsuolen matkalta sekä erinomaisen maha-suolikanavan sietokyvyn. Suun kautta nautittava ja tehokas sukrosomiaalinen rauta sopii myös niille, jotka eivät siedä tavanomaisia rautavalmisteita.
Ravintolisä.
Pakkauskoko:
20 kaps
Markkinoija:
Sabora Pharma Oy
Tuotetta varastossa
27,80 €
1 kapseli päivässä, tai lääkärin ohjeistuksen mukaan, milloin tahansa
vuorokauden aikana.
Sisältö Per 1 kaps
Sukrosomiaalinen rauta 30 mg
C-vitamiini 70 mg
Sideral® r.m. -Sucrosomial®Iron (rautapyrofosfaatti, esigelatinoitu riisitärkkelys, rasvahappojen sakkaroosiesterit, auringonkukkalesitiini, trikalsiumfosfaatti); täyteaine: mikrokiteinen selluloosa;
hydroksipropyylimetyyliselluloosa; C-vitamiini (askorbiinihappo); paakkuuntumisenestoaineet:
rasvahappojen magnesiumsuolat, piidioksidi; väriaine: punainen rautaoksidi.
Gluteeniton. Sopii kasvis/vegaaniruokavalioon

30.00mg RAUTA: RAUTAPYROFOSFAATTI
70.00mg C-VITAMIINI: L-ASKORBIINIHAPPO
Pidettävä poissa lasten ulottuvilta. Suositeltua päiväannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.
Huoneenlämpö (+15C - +25C)

PAKKAUS: 20 kapselia. Kapseli voidaan avata, jos on nielemisongelmia. Jauhe voidaan nauttia sopivan ruoan, esimerkiksi jogurtin, kanssa.